Terras / uitspanning

Wij verkopen koffie, thee en (warme) chocolademelk om mee te nemen, maar ons terras is inmiddels ook weer geopend. Dus u kunt ook plaatsnemen en uitgebreid genieten van ons heerlijke aanbod.

zaaltje te huur voor arrangementen
terras1
terras2

Ideale start- & pleisterplaats

De uitspanning van Hoeve de Werkhorst is een ideale startplaats of pleisterplaats voor uw wandel- of fietstochten. We bieden ruime parkeergelegenheid en oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Buiten of binnen zitten

Buiten op ons terras kunt u genieten van de prachtige omgeving waarin onze boerderij staat, tussen de weilanden en de bossen. Binnen bieden we een sfeervol (verwarmd) zaaltje, tevens voorzien van gehandicapten toilet, dus ook op natte en koudere dagen krijgt u bij ons een warm onthaal.

service

Consumpties

In de uitspanning / op ons terras serveren we u koude en warme drankjes, eventueel met wat lekkers erbij en/of boerderij ijs. U mag uw eigen etenswaren nuttigen, maar we vragen u wel om van ons dranken aanbod gebruik te maken.

 

Openingstijden

Maandag van 10:00 tot 18:00 uur
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag van 10:00 tot 18:00 uur
Vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur
Zaterdag 10:00 tot 18:00 uur
Zondag 12:00 tot 17:00 uur

 

 

eigengemaakt ambachtelijke taart

Wij serveren:

koffie
thee
karnemelk
karnemelk met framboos
koude chocolademelk
warme chocolademelk
taartpunt
ijs
vruchtensappen
smaken:
appel
, appel/aardbei, appel/vlierbes, sinaasappel

 

 

 

 

Wij heten iedereen van harte welkom!

iedereen-is-welkomWandelaars, fietsers, ruiters en huifkarren, motoren of oldtimers: hoe en waarmee u ook onderweg bent, u bent van harte welkom bij Hoeve De Werkhorst.

Als u met een groep of toerrit o.i.d. een stop bij ons wilt inplannen, neem dan contact op en we voorzien u in overleg graag van een passend arrangement.