Onze ambachtelijke boeren zuivel
Waarom ambachtelijke zuivel?
Het lijkt een cliché, maar zeker bij bewerkelijke producten wordt er nogal eens een loopje genomen met de bereiding in de fabrieksmatige productie. Ambachtelijke bereidingen zijn niet zomaar op te schalen naar massaproductie. Boeren zuivel heeft daarom behalve meer charme ook nog eens meer smaak.
Lokale producten
Al jaren is er een trend naar het gebruik van meer lokale producten. Sterrenrestaurants hebben daar een voortrekkersrol in vervuld. Met lokale producten van het seizoen voegt u zowel een eigen streekgebonden identiteit als meer duurzaamheid toe aan uw menu. Dat is een wel haast onweerstaanbare kwaliteitsslag die u met één bewuste keuze kunt maken.
Weet wat je eet
De directe relatie van producent naar consument is ook een factor die door veel mensen gewaardeerd wordt. U kunt bij Hoeve De Werkhorst gewoon zien hoe we werken, hoe onze bescheiden kudde buiten graast midden in de natuur. Wij zijn trots op onze producten en weten ook steeds meer mensen hiervan te overtuigen. Kom eens langs, kom proeven!