Arrangementen

zaaltje te huur voor arrangementen
In onze voormalige varkensschuur, van begin vorige eeuw, hebben we een sfeervolle ruimte waar vanuit we het terras bedienen, en waar u ook lekker binnen kunt zitten als het weer even wat minder is.

Zaal voor arrangementen

Ons zaaltje, in de voormalige varkensstal, die verwarmd is en voorzien van uitstekende sanitaire voorzieningen, kunt u ook bespreken voor arrangementen voor gezelschappen tot 30 personen (grotere gezelschappen op aanvraag / in overleg).

Ideale ruimte

Met deze ruimte en de ligging zijn vele indoor-outdoor combinaties mogelijk, zowel qua gastronomie als activiteiten voor groepen. Omdat niets moet en heel veel kan, nodigen we u van harte uit om uw wensen met ons te bespreken en dan komen we vast op een passend arrangement uit!

 
 

 

 

Pleisterplaats voor georganiseerde tochten

De prachtige omgeving van het Drents-Friese Wold leent zich uitstekend voor georganiseerde wandeltochten, fietstochten en paard- en huifkartochten. Wij nodigen organisatoren van harte uit om bij ons te informeren naar mogelijke arrangementen voor een tussenstop op de route. Hoeve De Werkhorst is fraai gelegen langs fiets- en wandelpaden, een ruiterroute en is ook voor viervoeters met huifkar goed bereikbaar.
 

 

toertochttussenstop

Toertochten tussenstop

Hoeve De Werkhorst is ook een prachtige locatie om een tussenstop in te plannen voor bijvoorbeeld motor- of oldtimertoertochten. Wanneer u door Zuidoost Friesland, Noordwest Overijssel of Zuidwest Drenthe rijdt, dan komt u vanuit alle windrichtingen door een prachtig en gevarieerd landschap aan bij Hoeve De Werkhorst. We kunnen voor de tussenstop van uw gezelschap in overleg een speciaal arrangement samenstellen. Wij bieden ruime parkeergelegenheid, prima toiletvoorzieningen en u kunt naar wens binnen of buiten zitten, dus bij elk weertype is onze uitspanning warm aanbevolen.